Η Citroën προσφέρει μια ειδική έκδοση, με την υπογραφή του Jean-Charles de Castelbajac, του γάλλου καλλιτέχνη από τον κόσμο την μόδας. Πρόκειται για ένα μοντέλο με χωριστή προσωπικότητα. To C1 JCC+ εκτός από τις καλλιτεχνικές παρεμβάσεις του, έχει πιο περιπετειώδη αισθητική, που προάγει με τον καλύτερο τρόπο την κίνηση μέσα στην πόλη.

Το C1 JCC+ προβάλλει με χαρακτηριστικό τρόπο τα νεανικά και trendy χρώματα που ο Jean-Charles de Castelbajac λατρεύει: το κόκκινο, το μπλέ και το κίτρινο.

Στο αμάξωμα του υπάρχουν πολλές πινελιές, όπως η μαύρη “απόχρωση” της οροφής , τα σκούρα φιμέ πίσω παράθυρα και παρμπρίζ, οι μαύρες (Planet Black) ζάντες αλουμινίου 15” αλλά και τα Κόκκινα καλύμματα καθρεπτών,τα μπλέ κέντρα των τροχών κ.α.

Ο εξοπλισμός πλουσιάροχος σε  ηλεκτρονικά καλούδια , ενώ, ο οδηγός ενημερώνεται από την Έγχρωμη Οθόνη αφής 7’’ με  Mirror Screen: πρόκειται για μια εξελιγμένη συνδεσιμότητα με το σύστημα προβολής των ενδείξεων του smartphone ή του tablet στην οθόνη του αυτοκινήτου, συμβατή με τα Android Auto, Apple CarplayTM και Mirror Link®.

Στα συστήματα υποβοήθησης, η Υποβοήθηση εκκίνησης σε ανωφέρεια (Hill Start Assist), η Κάμερα οπισθοπορείας με προβολή εικόνας στην οθόνη του ταμπλό,

Η κίνηση του βασίζεται στον τρικύλινδρο, 1000αρη κινητήρα βενζίνης 72 ίππων που καυχιέται ότι καταναλώνει 3,7 λίτρα/100χλμ με CO2 85 g/χλμ και είναι σύμφωνος με τις επιταγές της νόρμας Euro 6 περί εκπομπών ρύπων. Koστίζει από 13.850 ευρώ.