Το Σάββατο με «ΤΑ ΝΕΑ»: Βέφα Αλεξιάδου: «Πρόσκληση σε γεύμα» & ΟΚ! Το περιοδικό των διασήμων
Βέφα Αλεξιάδου
Πρόσκληση σε γεύμα
Η πιο αγαπημένη ελληνίδα μαγείρισσα, σας προτείνει 185 πεντανόστιμες συνταγές από την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα και μοιράζετε μαζί σας όλα τα μυστικά της επιτυχίας της!
20 εξαιρετικά μενού που θα σας δώσουν ιδέες, για να ετοιμάσετε από το πιο απλό φιλικό γεύμα ως το πιο επίσημο και εντυπωσιακό!
Υπέροχες γευστικές δημιουργίες, από τη Βέφα, που θα λατρέψετε!
Ενα από τα πιο αγαπημένα βιβλία της ελληνίδας νοικοκυράς, από τη Βέφα Αλεξιάδου, την Πρώτη Κυρία της Ελληνικής Μαγειρικής. Σ’ αυτό το βιβλίο η συγγραφέας μεταμορφώνει πιο απλά υλικά σε υπέροχες γευστικές δημιουργίες. Ολες οι συνταγές από την προετοιμασία τους μέχρι την εκτέλεση τους, έχουν δοκιμαστεί και προσαρμοστεί στις ανάγκες της σημερινής νοικοκυράς ακόμη και της πιο άπειρης. Τα μενού συνοδεύονται από χρήσιμες συμβουλές, για να οργανώσετε το χρόνο σας, για τα υλικά και τα σκεύη που θα χρειαστείτε και για το πως θα διατηρήσετε τα φαγητά που θα ετοιμάσετε αρκετό καιρό πριν. Θα βρείτε ακόμη οδηγίες θερμοκρασιών φούρνου και ισοδυναμίες διαφόρων μέτρων και σταθμών για τις συνταγές.
Οι συνταγές στο βιβλίο αυτό είναι προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της σύγχρονης εργαζόμενης γυναίκας, υπολογισμένες και προγραμματισμένες να σας βοηθήσουν να μαγειρέψετε γρήγορα και οικονομικά, διαλεγμένες και εικονογραφημένες για να σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε νόστιμα, ευπαρουσίαστα και υγιεινά φαγητά.
Η Βέφα Αλεξιάδου γεννήθηκε στον Βόλο και από χρόνια κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Είναι χημικός-διαιτολόγος, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ιδιαίτερες σπουδές στην Αμερική επάνω στην υγιεινή των τροφών, τη διακόσμηση του τραπεζιού και τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη, εκσυγχρόνισε την ελληνική κουζίνα χρησιμοποιώντας μοντέρνες μεθόδους και συσκευές, διατηρώντας παράλληλα την παραδοσιακή γεύση. Συνεργάζεται με πολλά ελληνικά και ξένα περιοδικά. Είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Εκδοτών και Βιβλιοπωλών. Τα βιβλία της «Ελληνική Μαγειρική», «Ελληνική Ζαχαροπλαστική» και «Γιορτινό τραπέζι» έχουν μεταφραστεί στην αγγλική και κυκλοφορούν με επιτυχία στην Αγγλία, Ν. Αφρική, Αυστραλία, Καναδά και Αμερική. Είναι μέλος του I.A.C.P. (International Association of Culinary Professionals) και συμμετέχει σε διάφορα γαστρονομικά συμπόσια και σεμινάρια που οργανώνονται διεθνώς. Είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Αρχέστρατου» (Κέντρο για τη διάσωση και διάδοση των ελληνικών γαστρονομικών παραδόσεων).
Μαζί
ΟΚ!
Το περιοδικό των διασήμων!
-Αγαπημένοι σταρ σε καθημερινές στιγμές
-Αποκλειστικά ρεπορτάζ
-Αποκαλυπτικές συνεντεύξεις
Η αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια,
κάθε εβδομάδα με ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!
Ερρικα Πρεζεράκου
Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το σοβαρό ατύχημά της, τον χωρισμό της, τη μήνυση που κατέθεσε και την ανιψιά της, Αναστασία, που δίνει τη δική της μάχη στο Χιούστον.
Πέτρος Κωστόπουλος και Κατερίνα Λιόλιου
Δύο μήνες μαζί
Συνέντευξη – Αννα Μαρία Ψυχαράκη
Christian Louboutin
Η ιστορία της κόκκινης σόλας
Με ιστορία 27 ετών στη Μ. Βρετανία, 30 εκατομμύρια αναγνώστες και άλλες 20 εκδόσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, το περιοδικό OK! αναμφίβολα διαγράφει μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, ο τίτλος πρωτοκυκλοφόρησε το 2005 και έκτοτε αποτελεί αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια του κοινού που το επιλέγει για την ενδιαφέρουσα θεματολογία του, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ για τη ζωή των celebrities και τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που φιλοξενεί.
Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €3,90
(Συμπεριλαμβάνεται τιμή βιβλίου: Πρόσκληση σε γεύμα, Βέφα Αλεξιάδου €1,90)