Εικοσάχρονη ελληνίδα φοιτήτρια τραυματίσθηκε σοβαρά από τον πρώην σύντροφό της στο Τορίνο. Η Ελληνίδα φοιτήτρια Γ.Κ, 20 ετών τραυματίσθηκε σοβαρά με αλλεπάλληλες μαχαιριές στο λαιμό, την κοιλιακή χώρα και τον θώρακα από τον πρώην σύντροφό της στο Τορίνο.
Ο δράστης είναι 27 ετών, αλβανικής καταγωγής και περίμενε την κοπέλα κοντά σε στάση του μετρό. Συνελήφθη άμεσα από τους καραμπινιέρους.
Η φοιτήτρια υποβλήθηκε σε επέμβαση και βρίσκεται στην μονάδα εντατική θεραπείας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η μετεγχειρητική της πορεία κρίνεται αρκετά ικανοποιητική από τους γιατρούς.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η συγκλονιστική ιστορία της Μισέλ Νιούτον: Είχε απαχθεί τριών ετών και βρέθηκε 42χρόνια μετά – «Δεν είσαι αυτή που νομίζεις»
- «Βούλιαξε» με Άγιους Βασίληδες το κέντρο – Πάνω από χίλιοι δρομείς στο φετινό Santa Run της Αθήνας
- Κύκλωμα ναρκωτικών με ντίλερ ανηλίκους: «Θα φας ξύλο μπρο» – Στο φως αποκαλυπτικοί διάλογοι







