«Κόλλησαν» στην ισοπαλία χωρίς σκορ (0-0) Λαμία και Ατρόμητος στο πλαίσιο της 26ης και τελευταία αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Superleague, σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί εύκολα.

Χωρίς πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις εστίες των δύο γκολκίπερ και με μόνο ένα χαμένο πέναλτι του Ντέλετιτς, οι δύο αντίπαλοι συμβιβάστηκαν με το αποτέλεσμα, με τους γηπεδούχους να τερματίζουν στην 11η θέση και τους φιλοξενούμενους στη 10η.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, με καμία να μην μπορεί να επιβάλλει τον ρυθμό της, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ωστόσο, η Λαμία ήταν αυτή που έφτασε πιο κοντά στο γκολ στο 43′, καθώς κέρδισε πέναλτι το οποίο ανέλαβε ο Ντέλετιτς με τον Μανδά όμως να λέει «όχι» αποκρούοντας την εκτέλεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπαθώντας να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι παρέμεναν σε πιο παθητικό τρόπο παιχνιδιού περιμένοντας ένα λάθος του αντιπάλου για μπορέσουν να έχουν τη στιγμή τους και να… κλέψουν το ματς.