Στην επικαιρότητα επανήλθε η υπόθεση του εμπρησμού του υποκαταστήματος της τράπεζας Μαρφίν κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στις 5 Μαΐου 2010, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο τριών εργαζομένων, μεταξύ των οποίων και μια έγκυος.

Σε χθεσινή ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη γνωστοποιούσε: «Από την Εισαγγελία Αθηνών διετάχθη προκαταρκτική διερεύνηση αδικημάτων για την υπόθεση της Μαρφίν, κατόπιν νέων στοιχείων που προσκομίσθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. Η διερεύνηση ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής».

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε λόγο για απονομή δικαιοσύνης, γράφοντας τη λέξη με κεφαλαία γράμματα. Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, στις αρχές του 2020 είχε ανοίξει εκ νέου ο φάκελος της υπόθεσης και τη συλλογή των νέων στοιχείων είχε αναλάβει μια ομάδα αστυνομικών που συστάθηκε ειδικά για τον σκοπό αυτόν. Πληροφορίες αναφέρουν πως τα νέα στοιχεία είναι οπτικοακουστικό υλικό και μαρτυρίες για εμπλοκή νέων προσώπων

Διαβάστε περισσότερα στα ΝΕΑ που κυκλοφορούν την Πέμπτη