Ο Σέρτζιο Σκαριόλο ανακοίνωσε την προεπιλογή της εθνικής Ισπανίας για τους Ολυμπιακούς αγώνες και μέσα στους 18 παίκτες βρίσκεται και ο Πάου Γκασόλ.
Ο 41χρονος σταρ είναι στην αποστολή για το τελευταίο μεγάλο τουρνουά της καριέρας του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ενώ είναι πιθανό μετά το Τόκιο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
Εκτός είναι μόνο οι Μίροτις και Ιμπάκα με τους Ισπανούς πάντως να έχουν πληθώρα αστέρων και να στοχεύουν σε μία σπουδαία διάκριση σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση. Πρώτο παιχνίδι στο Τόκιο για την Ισπανία είναι στις 26 Ιουλίου, κόντρα στην Ιαπωνία.
🚨 OFICIAL | La LISTA de 1️⃣8️⃣ jugadores para la preparación de los @juegosolimpicos de @Tokyo2020es.#LaFamilia #SomosEquipo
— Baloncesto España (@BaloncestoESP) June 19, 2021
- Λονδίνο: Ισόβια στον 19χρονο που σκότωσε την οικογένειά του και ετοίμαζε επίθεση στο σχολείο του
- Συνέδριο στο LSE: Οι έλληνες φοιτητές ενώνονται με την ελληνική κοινότητα του Λονδίνου γύρω από κεντρικά ζητήματα
- Ρόδος: Βρέθηκαν πάνω από 180.000 ευρώ σε σπίτι εμπλεκόμενου στο κύκλωμα διαφθοράς στην Πολεοδομία