Tα τελευταία σκληρά τέστ περνάει το νέο ηλεκτρικό μνοτέλο της BMW, η i7 , ένα ακόμη μοντέλο που ετοιμάζεται να εμπλουτίσει τη γκάμα της φίρμας. Το πρόγραμμα δοκιμών, που καλύπτει δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα, περιλαμβάνει οδήγηση σε μεγάλες αποστάσεις και με υψηλή ταχύτητα καθώς και σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας, με συχνές στάσεις/εκκινήσεις, σε θερμοκρασίες καύσωνα.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών στις λεγόμενες ‘θερμές περιοχές’ σε πίστες και δημόσιους δρόμους σε όλο τον κόσμο, οι μηχανικοί εξέλιξης πρωτίστως αξιολογούν τις επιδόσεις και την αξιοπιστία των ηλεκτροκινητήρων, του συστήματος AWD και της μπαταρίας υψηλής τάσης όταν εκτίθενται σε μέγιστη καταπόνηση, εξαιτίας συνθηκών όπως οι υψηλές θερμοκρασίες.

Οι συνθήκες και το πεδίο δοκιμών γίνεται ακόμη πιο σκληρό, εξαιρίας των κακοτράχαλων δρόμων, ενώ το περιβάλλον γίνεται ακόμη πιο δύσκολο από τη σκόνη και οι μεγάλες υψομετρικές διαφορές. Η BMW i7, το μοναδικό αμιγώς ηλεκτρικό πολυτελές sedan σε όλο τον κόσμο θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του 2022 μαζί με άλλες εκδόσεις της νέας BMW Σειράς 7.