Dacia, με σύμμαχο την ιδιαίτερα δυναμική της γκάμα – και πρωταγωνιστή το νέο Duster – κατάφερε να σημειώσει ένα νέο ρεκόρ στις πωλήσεις της, τόσο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο όσο και στην Ελλάδα.  Ειδικότερα, η ρουμάνικη φίρμα, το 2021 κατέκτησε στην ευρωπαϊκή αγορά την 3η θέση τωνπωλήσεων με ένα μερίδιο – ρεκόρ που αγγίζει το 6,2%.

Στην Ελλάδα, το νέο έτος ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές, αφού η Dacia σημείωσε την καλύτερη επίδοσή της στην ελληνική αγορά, τόσο σε επίπεδο συνολικών πωλήσεων, όσο και σε επίπεδο πωλήσεων λιανικής.  Συγκεκριμένα, τον περασμένο Ιανουάριο σημείωσει 322 ταξινομήσεις, σημειώνοντας μερίδιο ρεκόρ της τάξεως του 5,8% επί συνόλου αγοράς και καταλαμβάνοντας την 5η θέση γενικής.

Η γκάμα της φίρμας αποτελεί το μυστικό της «όπλο», με το Sandero να είναι για 5η συνεχόμενη χρονιά 1ο σε πωλήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά λιανικής, ενώ, το Duster κατακτά συνεχώς νέες και πιο υψηλότερες θέσεις. Το Duster, πέτυχε 199 ταξινομήσεις, που το καθιστούν το C-SUV με τις περισσότερες πωλήσεις της ελληνικής αγοράς και το 5ο μοντέλο σε συνολικές πωλήσεις.  Από την Dacia αναμένονται δύο νέα σημαντικά μοντέλα, είναι το πλήρως ηλεκτρικό, το μικρό Spring, πιστό στην καθημερινή χρήση, και το  επταθέσιο οικογενειακό Jogger, που ποντάρει στους οικογενειάρχες που απαιτούν χώρους.