Ο Λιούις Χάμιλτον θα είναι αύριο ο πρωταγωνιστής στην επίσημη παρουσίαση του νέου του μονοθεσίου, μαζί με το νέο ομόσταβλο του , τον Τζορτζ Ράσελ. Ο Βρετανός πιλότος θα μιλήσει για τη νέα σεζόν, την ομάδα του και πιθανόν να κάνει και αναφορά και στα όσα συνέβησαν στο τελευταίο γκραν πρι μιας και η ομάδα του, όπως και ο ίδιος θεωρεί ότι υπήρξε κατάφορη αδικία, στα τελευταία χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα ο αλυτάρχης να ευνοήσει την Red Bull.

Eτσι, ο  Λιούις Χάμιλτον δηλώνει παρόν, και γνωστοποίησε πριν από λίγες ημέρες την «ηχηρή» επιστροφή του, μετά από μια περίοδο ανησυχητικής απουσίας που δημιούργησε «τσουνάμι» παραφιλολογίας, με πολλούς να ερμηνεύουν την δίμηνη σιωπή του, ως το πρώτο βήμα, που θα τον οδηγούσε εκτός του νέου πρωταθλήματος, έτοιμος να σταματήσει την καριέρα του στα επτά πρωταθλήματα.

Να σημειωθεί, ότι ο Χάμιλτον, από τις αρχές Δεκεμβρίου και μετά το συγκλονιστικό γκραν πρι, όπου έχασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στα τελευταία χιλιόμετρα, και μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε για τον τρόπο με τον οποίο κέρδισε ο Φερστάπεν, ο βρετανός πιλότος δεν εμφανίστηκε πουθενά, με τους προσωπικούς λογαριασμούς του, που τον ακολουθούν εκατομμύρια φαν του, να βλέπουν μια περίεργη σιωπή από τον ίδιο. Τελικώς, ο έμπειρος οδηγός είναι έτοιμος να κάνει τις πρώτες του πρόβες με το νέο του μονοθέσιο στην πίστα της Βαρκελώνης, εκεί, όπου και οι 10 ομάδες με τους 20 οδηγούς θα δοκιμάσουν τα νέα μονοθέσια τους, τα οποία φέρνουν αρκετές αλλαγές, εξαιτίας των νέων κανονισμών που επιβάλει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου.

Να σημειωθεί, ότι ο Χάμιλτον είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι διετές συμβόλαιο με τη Mercedes, το οποίο έχει ισχύ από τον Ιανουάριο του 2022. Εκτιμάται, ότι το νέο συμβόλαιο θα του επιφέρει στους προσωπικούς λογαριασμούς του άλλα 60 εκατομμύρια δολάρια. Οπότε, καλώς εχόντων, ο σταρ της Formula1 θα τρέχει φέτος και πιθανόν και για άλλη μια σεζόν.