Ο γαλλικός ενεργειακός όμιλος TotalEnergies πρότεινε σήμερα οι διαπραγματεύσεις για την ετήσια αύξηση μισθών να αρχίσουν αυτό το μήνα, προκειμένου να τερματιστούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις που συνεχίζουν να περιορίζουν την παραγωγή καυσίμων σε ορισμένες από τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της.
Από τα βασικά αιτήματα της CGT
«Η TotalEnergies καλεί τον οποιονδήποτε να ενεργεί υπεύθυνα, έτσι ώστε η εταιρία να μπορεί να εφοδιάσει τους Γάλλους στις καλύτερες δυνατές συνθήκες», όπως ανέφερε σε μία ανακοίνωσή της η TotalEnergies.
Οι επίσημες μισθολογικές συνομιλίες είχαν αρχικά προγραμματιστεί να αρχίσουν στα μέσα Νοεμβρίου.
Η έναρξη των διαπραγματεύσεων πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία είναι ένα από τα βασικά αιτήματα της ένωσης εργαζομένων CGT που βρίσκεται πίσω από τις απεργίες.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καλλιθέα: Οδηγός δικύκλου «έσπασε» τα όρια στη Συγγρού, κινούνταν με 161 χλμ/ώρα – Δείτε το βίντεο
- Υπόθεση Μαζωνάκη: «Υπήρχαν προτάσεις να μου δώσουν χρήματα για να αποσύρω τη μήνυση αλλά δεν τα δέχτηκα» λέει ο 21χρονος
- HOTEL ELVIRA: Ο προεκλογικός πυρετός φουντώνει και ένα μυστικό έρχεται στο φως – Απόψε στις 21:00 στο MEGA







