Δύσκολες ώρες περνάει ο Πάνος Καμμένος μετά το ατύχημα που είχε με την μηχανή του και σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό μετέφερε όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υγεία του.
Την είδηση του ατυχήματος του έκανε γνωστή ο ίδιος με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο twitter, χωρίς ωστόσο να μεταφέρει πολλές λεπτομέρειες.
Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Πάνου Καμμένου
«Χθες το βράδυ είχε ένα ατύχημα ο Πάνος Καμμένος, μίλησα μαζί του το πρωί. Του έπεσε η μηχανή πάνω στο πόδι. Την είχε παρκάρει σε μια ανηφόρα. Γλίστρησε η μηχανή και του συνέθλιψε το πόδι» είπε αρχικά.
«Έπαθε πολύ βαριά ζημιά, πήγε σε τρία νοσοκομεία. Τώρα είναι στο ΓΝΑ. Δεν έχει γίνει χειρουργείο, πονάει φρικτά. Με δυσκολία του έβγαινε η φωνή. Το πόδι είναι με νάρθηκα. Θα περιμένουν 10-15 μέρες για να κάνουν επέμβαση. Έτσι του είπαν οι γιατροί. Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να πάει στο εξωτερικό, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης. Του ευχόμαστε περαστικά» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.
Δείτε το βίντεο
- Changan Automobile: Με 30 εκατομμύρια οχήματα, καταγράφει ιστορικό ορόσημο παραγωγής
- Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Με SMS το ηλεκτρονικό παραπεμπτικό
- Βανδαλισμός στο κέντρο του Ηρακλείου – Άγνωστοι πέταξαν κόκκινη μπογιά στο κτίριο της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης







