Μια πολύ δύσκολη αποστολή θα έχει να φέρει εις πέρας ο Παναθηναϊκός, που θα τεθεί αντιμέτωπος με την Αναντολού Έφες στην Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Eurolague.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από μία «διαβολοβδομάδα» στην οποία ηττήθηκαν δύο φορές από Βαλένθια και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, όμως τίποτα δεν θα είναι εύκολο στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Το έργο της ομάδας του Ντέγιαν Ράντονιτς γίνεται μάλιστα ακόμα πιο δύσκολο, αν προσθέσουμε και τις απουσίες που έχει να διαχειριστεί ο Μαυροβούνιος τεχνικός ενόψει του παιχνιδιού με το σύνολο του Εργκίν Αταμάν.

Συγκεκριμένα, εκτός θα βρίσκονται οι Αρτούρας Γκουντάιτις, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Λευτέρη Μποχωρίδης, ωστόσο επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Μάριους Γκριγκόνις, που όμως έχει βγει εκτός ρυθμού, λόγω της απουσίας του τις τελευταίες αγωνιστικές.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ενώ διαιτητές θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ, Μίλαν Νέντοβιτς και Γιακούμπ Ζαμοΐσκι.