Οι 13 νέες πρεμιέρες είναι οι εξής:

Mercedes A-Class: Πλήρως ανανεωμένη αναμένεται να κυκλοφορήσει στην χώρα μας η μικρή A-Class που θα έχουν στο βασικό της μενού της ήπια υβριδική τεχνολογία σε όλες τις εκδόσεις της με βενζίνης. Το νέο ήπιο υβριδικό σχήμα θα προσφέρει επιπλέον 14 ίππους. Στην εξωτερική του εμφάνιση θα έχει αρκετές αλλαγές στη μάσκα και τα φωτιστικά σώματα ενώ αναβαθμισμένο θα είναι και το πακέτο των συστημάτων υποβοήθησης.

Jeep Avenger: Πρεμιέρα για την ελληνική αγορά θα κάνει η Jeep με το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό SUV της. Η αμερικάνικη φίρμα θα προσφέρει το νέο μοντέλο με έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα που θα αποδίδει 156 ίππους με τη ροπή να σκαρφαλώνει στα 260 Nm. Το μεγάλο του ατού η αυτονομία του θα αγγίζει τους 550 ίππους.

Nissan Ariya: Στην ελληνική αγορά λανσάρεται αυτό το διάστημα το νέο Ariya το μικρό αμιγώς ηλεκτρικό SUV της ιαπωνικής σχολής. Στο νέο μοντέλο οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν την δικίνητη εκδοχή με ισχύ 217 ίππους που χάρη στη μπαταρία των 63 KWh η αυτονομία του αγγίζει τα 403 χλμ. Επίσης, η πιο ισχυρή εκδοχή η δικίνητη επιλογή, με ισχύ 242 ίππους, προσφέρει αυτονομία 533 χλμ. με μια φόρτιση. Υπάρχει και τετρακίνητο Ariya (e-4ORCE ) με 305 ίππους και την αυτονομία στα 500 χλμ..

Dacia Spring: Το πιο προσιτό ηλεκτρικό μοντέλο είναι το Dacia Spring. Η ρουμάνικη φίρμα το εφοδιάζει με κινητήρα 44 ίππων που θα δίνει αυτονομία 225 χλμ. Το Spring εφοδιάζεται με μπαταρία χωρητικότητας 26,8 kWh.

Toyota bZ4X: Στην χώρα μας θα κάνει πρεμιέρα και το νέο Toyota bZ4X, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της. Θα προσφέρει έκδοση με  έναν ηλεκτροκινητήρα με ισχύ 204 ίππους. Επίσης θα υπάρχει και τετρακίνητο με δύο ηλεκτρικά μοτέρ (ένα σε κάθε άξονα) και προσφέρει μέγιστη ισχύ 218 ίππους. Η αυτονομία αγγίζει τα 405χλμ!

Renault Austral: Το Kadjar αντικαθίσταται από το νέο Renault Austral. Το νέο SUV έχει μήκος 4,6 μέτρα άνετη καμπίνα και εκδόσεις με υβριδικό σχήμα. Η πιο μικρή έχει 1.300άρη ήπια υβριδικό που αποδίδει 140 ίππους ενώ υπάρχει και πιο ισχυρή  στην φουλ υβριδική έκδοση E-Tech.

DS7: Το ανανεωμένο DS 7 είναι προ των πυλών με πολλαπλές εκδόσεις. Εκτός από τις ντίζελ και βενζίνης  θα υπάρχουν και τρεις  Plug-in Hybrid επιλογές. Στην κορυφή η E-Tense 4×4 που αποδίδει 360 ίππους.

Smart #1:To νέο ηλεκτρικό της μοντέλο είναι το SUV, #1 . Θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας με έναν ηλεκτροκινητήρα που θα αποδίδει 272 ίππους. Η αυτονομία του θα κυμαίνεται από 420 έως 440 ίππους ενώ η φόρτισης του θα διαρκεί 30 λεπτά σε ταχυφορτιστή!

Peugeot 408: Θα ανήκει στην κατηγορία των fastback θα έχει πολυτελή στοιχεία κα η βασική έκδοση θα φέρει κινητήρα 3κύλινδρο βενζϊνης PureTech 1,2 λίτρων ισχύος 130 ίππων Επίσης, θα υπάρχουν και δύο plug-in hybrid εκδόσεις, 1,6 λίτρων με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 110 ίππων, που συνδυαστικά θα αποδίδει 180 ή 225 ίππους

Hyundai Ioniq 6: Mε ένα ακόμη ηλεκτρικό εμπλουτίζεται η Hyundai.Το Ioniq6 έχει  μήκος 4,85 μέτρα, το νέο και είναι ένα άνετο και πολυτελές μοντέλο με πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο. Η πιο ισχυρή έκδοση θα προσφέρει αυτονομία άνω των 600χλμ.

Opel Astra e: Το πρώτο ηλεκτρικό της Astra θα φέρει ηλεκτροκινητήρα που θα προσφέρει ισχύ 156 ίππουςΗ τελική ταχύτητα αγγίζει τα 170 χλμ./ώρα. Η αυτονομία του αγγίζει τα 416 χλμ

Mercedes EQS SUV:  Η Mercedes EQS SUV θα είναι η πολυτελής SUV εκδοχή . Θα υπάρχουν εκδόσεις τετρακίνητες με ισχύ 360 ή 544 ίππους με την αυτονομία να σκαρφαλώνει έως και τα 660 χλμ.

Cupra Terramar: Πρεμιέρα στην ελληνική αγορά και για το νέο μικρομεσαίο SUV που θα έχει μήκος 4,5 μέτρα, άνετη καμπίνα με plug in μοτέρ που η αυτονομία του θα αγγίζει τα 100χλμ.!