Καρέ καρέ τη δράση δύο διαρρηκτών που εισέβαλαν σε κατάστημα εστίασης της Θεσσαλονίκης, παίρνοντας ένα τάμπλετ και όλα τα χρήματα από το ταμείο, κατέγραψε η κάμερα του MEGA.
Ολα συνέβησαν την περασμένη Δευτέρα τα ξημερώματα σε κατάστημα φαλάφελ σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης. Οι δύο δράστες φορούν φόρμες με κουκούλα για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά τους και γάντια στα χέρια τους.
Ο πρώτος πηδάει με πάνω από το ταμείο και αρχίζει να ψάχνει τα συρτάρια. Στη συνέχεια μπαίνει μέσα και ο δεύτερος και βάζει στην τσέπη του μπουφάν του όσο πιο γρήγορα μπορεί τα κέρματα που βρίσκουν στο ταμείο. Μάλιστα μαζεύει από το πάτωμα ακόμα και αυτά που έχουν πέσει.
Αμέσως μετά ο πρώτος φαίνεται να μπαίνει στον χώρο που παρασκευάζονται τα προϊόντα. Λίγα δευτερόλεπτα φεύγει με τον τρόπο που μπήκε έχοντας και ένα tablet στην αγκαλιά του και αφού μάζεψε ακόμα και το τελευταίο κέρμα που άφησε ο συνεργός του, βγαίνει έξω από το κατάστημα και αποχωρούν μαζί προς άγνωστη κατεύθυνση.
- Η συγκλονιστική ιστορία της Μισέλ Νιούτον: Είχε απαχθεί τριών ετών και βρέθηκε 42χρόνια μετά – «Δεν είσαι αυτή που νομίζεις»
- «Βούλιαξε» με Άγιους Βασίληδες το κέντρο – Πάνω από χίλιοι δρομείς στο φετινό Santa Run της Αθήνας
- Κύκλωμα ναρκωτικών με ντίλερ ανηλίκους: «Θα φας ξύλο μπρο» – Στο φως αποκαλυπτικοί διάλογοι






