Η Kiaκατέγραψε συνολικές παγκόσμιες πωλήσεις 232.437 μονάδων τον Ιανουάριο του 2023, σημειώνοντας αύξηση 9,0 % από έτος σε έτος. Το πιο δημοφιλές μοντέλο της Kia τον Ιανουάριο ήταν το Sportage  με πωλήσεις ρεκόρ 32.521 μονάδων. Oι πιο δυνατές αγορές για την Kia ήταν η Βόρεια Αμερική, η Ευρώπη, ενώ το  2023, η Kia στοχεύει να πετύχει παγκόσμιες πωλήσεις 3,2 εκατομμυρίων μονάδων, με έμφαση στις πωλήσεις ανταγωνιστικών νέων μοντέλων όπως το πλήρως ηλεκτρικό μεγάλο SUV EV9.

Η Kia , όπως ανακοινώει, προβλέπει ότι η συνεχιζόμενη έλλειψη προμήθειας ανταλλακτικών θα βελτιωθεί σταδιακά το 2023. Επίσης το 2023, η Kia θα συνεχίσει να επιταχύνει τις προσπάθειές της προς την  ηλεκτροκίνηση και τη μετάβασή της σε πάροχο λύσεων βιώσιμης κινητικότητας, εισάγοντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες κινητικότητας.

Στόχος η επέκτηαση πωλήσεων για το νέο ηλεκτρικό της μοντέλο το EV6 της, ενώ θα  βασιστεί επίσης στη δυναμική των πωλήσεων EV μέσω της εισαγωγής του EV9, του πλήρως ηλεκτρικού μεγάλου SUV της Kia που αναμένεται να κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του αργότερα φέτος.