Το ντεμπούτο τους στην Formula1 έκαναν και τρεις νέοι οδηγοί του σπορ: ο Όσκαρ Πιάστρι της McLaren, ο Νικ ντε Βρις της Alpha Tauri και ο Λόγκαν Σέρτζαντ της Williams. Και οι τρεις πήραν το βάπτισμα τους στις δοκιμές στο Μπαχρέιν.

O Πιάστρι κατάγεται από την Αυστραλία, είναι  21 ετών,  Πρωταθλητής Formula 3 και Formula 2 και προέρχεται από  την Ακαδημία της Alpine. Ηταν σε ρόλο αναπληρωματικού οδηγού Formula 1, ώσπου τον «τσίμπησε» η McLaren διακρίνοντας το ταλέντο του.

Ταλαντούχος και με όπλο την  σχετική εμπειρία που διαθέτει,  θα καθίσει στο μονοθέσιο της Alpha Tauri o Nικ Ντε Βρις, που έκανε το ντεμπούτο του στο γκραν πρι Ιταλίας  με το μονοθέσιο της Williams και εντυπωσίασε με την απόδοσή του μιας και τερμάτισε στην ένατη θέση . Ο Ντε Βρις κατάγεται από την Ολλανδία είναι πρωταθλητής στην ηλεκτροκίνητη  Formula E το 2021 και σε ηλικία 28 ετών  θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει την πρώτη του πλήρη σεζόν, δίπλα στον Γιούκι Τσουνόντα.

Ο τρίτος της νέας γενιάς είναι ο αμερικανός Λόγκαν Σάρτζεντ, ο πρώτος οδηγός που θα αγωνιστεί υπό τη σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην F1 μετά τον Αλεξάντερ Ρόσι το 2015.Προέρχεται από την Formula2 και είναι 22 ετών.