Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση αρκετών τραγουδιστών να εμφανιστούν κανονικά στα νυχτερινά κέντρα το Σάββατο το βράδυ. Μεταξύ αυτών που εργάστηκαν ήταν και η Πάολα και ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό» θέλησε να εκφράσει μια απορία του.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αναρωτήθηκε δημόσια πόσα χρήματα έχει δώσει η Πάολα στο νοσοκομείο της Λάρισας.

«Μπορεί να μου πει κάποιος πόσα λεφτά έδωσε η κυρία Πάολα στο νοσοκομείο της Λάρισας»

«Μπορεί κάποιος να μου πει κάποιος πόσα λεφτά έδωσε η κυρία Πάολα στο νοσοκομείο της Λάρισας; Ποιος πήγε, ποιος τα παρέλαβε και πόσα έδωσε; Θέλω να το μάθω. Ειλικρινά θέλω να το μάθω. Ας μου πει κάποιος πόσα λεφτά, πότε, ποιος τα παρέλαβε. Σας παρακαλώ πολύ, μάθετέ το, δεν είναι κακό» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Υπενθυμίζεται ότι στο «Πρωινό» της Δευτέρας, ο Γιώργος Λιάγκας είχε δηλώσει: «Θα τα πω και για τους τραγουδιστές που τραγούδησαν και κοροϊδεύουν τον κόσμο… Τα λεφτά θα πάνε στα νοσοκομεία; Δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα; Ζητιάνοι είναι οι άνθρωποι; Έχασαν τα παιδιά τους! Πέθαναν τα παιδιά τους και οι ίδιοι. Είναι ζωντανοί νεκροί. Θα πάνε λέει τα λεφτά στο νοσοκομείο της Λάρισας… Επαίτες είναι οι άνθρωποι; Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα. Να ξανασυστηθούμε. Να ξέρετε ποιους δοξάζετε και ποιους ανεβάζετε! Και τους θεωρείτε ινδάλματα και είδωλα. Είτε είναι καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και πολιτικοί».