Η ελληνική αντιπροσωπεία τη Citroen συνεχίζει να κάνει ιδιαίτερα προσιτή την απόκτηση του νέου C3, χάρη στην προωθητική ενέργεια της Citroen «Απόσυρση τώρα».Το νέο πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα στον υποψήφιο πελάτη να αποσύρει το παλιό του αυτοκίνητο , έναντι χρηματικού ποσού, ή να στο αγοράσει η αντιπροσωπεία σε καλύτερη τιμή από την αγορά, αν πρόκειται για αυτοκίνητο το οποίο μπορεί να παραμείνει στην κυκλοφορία.

Το πρόγραμμα απόσυρσης της Citroen συνοδεύεται από μια απλοποιημένη διαδικασία , όπου απλά ο νέος αγοραστής πρέπει να επισκεφθεί την πλησιέστερη κοντινή έκθεση Citroen, όπου οι άνθρωποι της εταιρείας θα εκτιμήσουν το κόστος του αυτοκινήτου χωρίς καμία επιπλέον υποχρέωση και θα του δώσουν την ανάλογη προσφορά σύμφωνα με το μοντέλο που θέλει να αποκτήσει.

Στη περιπτωση της απόσυρσης θα αναλάβει όλες τις διαδικασίες απόσυρσης κι οριστικής διαγραφής του αυτοκινήτου, με τον πελάτη να γλιτώνει χρόνο και κόπο, ενώ ταυτόχρονα θα έχει οφέλη που δεν θα έβρισκε αλλού. Στο πρόγραμμα συμμετέχει το C3 Aircross, το νέο C5 Aircross, το Crossover C4 C-Cross ενώ όλα τα μοντέλα συνοδεύονται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση.

Παράλληλα οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν με  Online διαδικασία ή στις εκθέσεις Citroen σε όλη την Ελλάδα, να προγραμματίσουν test drive και να κλείσουν το μοντέλο που τους ενδιαφέρει.