Δεν τον αφήνει ούτε στιγμή από τα μάτια της η κολομβιανή διάσημη τραγουδίστρια, Σακίρα, τον Λιούις Χάμιλτον, που όπως φαίνεται – και με γνώμονα τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις του – είναι το τελευταίο διάστημα ζευγάρι. Ο βρετανός πιλότος παρόλο που είχε θεαθεί να είναι πριν λίγες ημέρες με ένα άλλο φωτομοντέλο από την Βραζιλία,  την Τζουλιάνα Νάλου, με την οποία ο Χάμιλτον έχει συνδεθεί και στο παρελθόν, και οι φήμες ότι ο επτά φορές παγκόσμιος …χώρισε σύντομα τη Σακίρα, φαίνεται ότι έπεσαν στο κενό.

Αφού η τελευταία φάνηκε να περιφέρεται στα πιτ στοπ στο βρετανικό γκραν πρι ενώ παρακολούθησε από κοντά τον γκραν πρι, με τις κάμερες να είναι στραμμένες επάνω της. Η πρώτη κοινή εμφάνιση του έγινε σε κεντρικό εστιατόριο στο Μαϊάμι μαζί με φίλους του Χάμιλτον ενώ η τελευταία τους εμφάνιση ήταν στην Βαρκελώνη, μετά το γκραν πρι στην ισπανική πόλη.

Πάντως, η πρόσφατη εμφάνιση της έφερε γούρι στον Χάμιλτον, που κατάφερε να τερματίσει στην τρίτη θέση, μέσα στην πατρίδα του. Και ποιος ξέρει ίσως να τον επηρεάζει ακόμη και στην απόφαση του αν θα μείνει στην ομάδα του, τη Mercedes – το συμβόλαιο του λήγει τέλος του 2023 –  ή θα πιάσει άλλο λιμάνι, μιας και στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι ένας πιλότος της Formula1 ολοκληρώνεται μόνο αν περάσει από τη Ferrari.   Προς το παρόν οι δύο τους κρατούν μυστική τη σχέση τους, παρόλο που ο κόσμος το έχει τούμπανο..