Κατά την διάρκεια συνέντευξη της, η Θεοδώρα Τζάκρη, αναφερόμενη στην υπομονή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, μπέρδεψε δύο πρόσωπα της Παλαιάς Διαθήκης, τον Ιωβ και τον Ιωνά. Η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε, συγκεκριμένα, πως «η υπομονή του Κασσελάκη ξεπερνά και αυτή του Ιώβ στην κοιλιά του κήτους!».
Το λάθος της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έγκειται στο γεγονός ότι κατά την Παλαιά Διαθήκη, ο Ιώβ ήταν εκείνος που δεν αμφισβήτησε ποτέ την πίστη του, δείχνοντας μεγάλη υπομονή, παρά τα μεγάλα πάθη και δοκιμασίες που πέρασε. Από την άλλη πλευρά, ο Ιωνάς ήταν εκείνος που τον κατάπιε το τεράστιο κήτος και έμεινε τρεις ημέρες στην κοιλιά του.
Δείτε το βίντεο
«Ο ίδιος πήρε τηλέφωνο όλα τα μέλη για να γίνουν τομεάρχες»
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η Τζάκρη αναφέρθηκε στο τελεσίγραφο που έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης την Τετάρτη προς τα μέλη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «ο πρόεδρος απηύθυνε συγκεκριμένη πρόσκληση για την ανάληψη ευθύνης. Ο ίδιος πήρε τηλέφωνο όλα τα μέλη για να γίνουν τομεάρχες, όχι μόνο σε αυτούς που τον συμπαθούν. Ήταν λιγοτέρες από 10 οι αρνήσεις που εισέπραξε».
«Η Αχτσιόγλου είπε ότι είχε ξεμείνει από ενέργεια. Οι άλλοι δεν ξέρω. Δεν είναι πάντως ένα πειθαρχικό παράπτωμα. Αλλα όλοι μας κριόμαστε και αξιολογούμαστε. Δεν υπάρχει αυθεντία» πρόσθεσε η γραμματέας της κοινοβολευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Σχετικά με το ενδεχόμενο διαγραφών
Ερωτηθείσα, στο πλαίσιο αυτό, για το ενδεχόμενο διαγραφών, η ίδια είπε «δεν ξέρω να σας το πω, δεν είναι στις προθέσεις του. Έστειλε ξεκαθαρο μήνυμα «ως εδώ». Προσωπική μου άποψη είναι οτι είναι μια προσωπική αναστάτωση και λίγο παρακάτω θα τα βρούμε διατηρώντας ο καθένας τις απόψεις τους»
Κατά την κυρία Τζάκρη δεν υπάρχει οργανωμένη υπονόμευση αλλά ο Στέφανος Κασσελάκης με το χθεσινό μήνυμά του «έστειλε μια γενική αρχή αυτονόητη και προφανή»
Η Θεοδώρα Τζάκρη τοποθετήθηκε και με αφορμή την πρόταση Σπίρτζη για ενιαίο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές του 2024 λέγοντας ότι «στην ψυχή των ανθρώπων της Δημοκρατικής Παράταξης υπάρχει το ζητούμενο για γεφύρωση των άκρων που οξύνθηκαν επί Μνημονίων. Είναι δύσκολο, όμως, γιατί υπάρχουν υστεροβουλίες άμφο, έχουμε όμως μπροστά μας 4 χρόνια»