Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής στα Βριλήσσια, οι οποίοι περιγράφουν το τροχαίο δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα των Χριστουγέννων και είχε ως αποτέλεσμα δύο νέα παιδιά 18 και 17 χρονών να χάσουν τη ζωή τους.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, οι κάτοικοι των Βριλησσίων περιγράφουν τα όσα είδαν, όταν έγινε το τροχαίο στην οδό Αναπαύσεως.

Ενδεικτικά είναι όσα λέει ένα από τους κατοίκους της περιοχής, ο οποίος άκουσε τον θόρυβο από την πρόσκρουση περιγράφει τα δραματικά δευτερόλεπτα που ακολούθησαν της «τρελής» πορείας του αμαξιού.

«Έρχονταν τα παιδιά από Πεντέλης προς Κλεισθένους. Του έφυγε το αυτοκίνητο και πήγαν και χώθηκαν μέσα στη μάντρα. Πέθαναν ακαριαία και τα δύο παιδιά. Άκουσα κατευθείαν το “γκαπ” και άρχισαν τα σκυλιά να γαβγίζουν, ούρλιαξαν» θα πει χαρακτηριστικά μιλώντας στα ΜΜΕ.

«Το αυτοκίνητο είχε κοπεί στα δύο»

«Το αυτοκίνητο είχε κοπεί στα δύο. Χτύπησε πρώτα στην κολώνα και μετά μπήκε όλο μέσα στη μάντρα. Το θέαμα ήταν σοκαριστικό. Ήταν ένα πολύ σοβαρό τροχαίο» είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους αυτόπτης μάρτυρας.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα των Χριστουγέννων, όταν ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 18χρονος και ήταν συνοδηγός μία 17χρονη, εξετράπη της πορείας του επί της οδού Αναπαύσεως, στα Βριλήσσια, και καρφώθηκε σε μια μάντρα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα και οι δύο.

Στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 Πυροσβέστες που ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις τους δύο νεαρούς.

Τα δύο θύματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αγία Όλγα όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.

Εικόνες του σοκαριστικού τροχαίου