Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι 39 ετών πια, αλλά όχι μόνο δεν σκέφτεται να αποσυρθεί από τα γήπεδα, αλλά σύμφωνα με το βρετανικό «TalkSPORT» θέλει να υπογράψει και νέο συμβόλαιο με την Αλ Νασρ μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Το τωρινό συμβόλαιο του με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας λήγει το 2025, αλλά προτίθεται να συνεχίσει να παίζει έως την ηλικία των 41 ετών, επεκτείνοντας τη συνεργασία του κατά ένα ακόμη χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ τη φετινή σεζόν στη Saudi Pro League έχει 33 γκολ και δέκα ασίστ σε 28 αγώνες, ενώ συνολικά σε 41 ματς, σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Αλ Νασρ, έχει στο ενεργητικό του 47 γκολ και 12 ασίστ σε 44 παιχνίδια με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Το σενάριο για Μπρούνο

Μόνιμο κάτοικο Σαουδικής Αραβίας θέλει να κάνει τον Μπρούνο Φερνάντες ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DiscoMirror, ο CR7 έχει προτείνει στους ανθρώπους της Αλ Νασρ τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να τον αποκτήσει ο σύλλογος στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Έτσι, οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως η ομάδα της Αραβικής χερσονήσου έχει στην πρώτη θέση της λίστα της τον Φερνάντες και φέρεται να είναι διατεθειμένη να πληρώσει όσο χρειαστεί για να τον κάνει δικό της το επόμενο διάστημα.