Για πέμπτη ημέρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Σταρόβας, ύστερα από ένα ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Τετάρτη.

Η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε ποια είναι σήμερα η κατάσταση υγείας του καλλιτέχνη.

«Ευτυχώς ο Δημήτρης Σταρόβας πήγε απευθείας στο νοσοκομείο και η ιατρική ομάδα έδρασε πάρα πολύ γρήγορα. Αυτή τη στιγμή είναι σταθεροποιημένος, πηγαίνει καλά και θέλει τον χρόνο του. Το μήνυμα είναι να πάει στο σπίτι και στην οικογένειά του όσο πιο σύντομα γίνεται» είπε αρχικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, μιλώντας στον Alpha, και συνέστησε να προσέχουμε το βάρος μας προκειμένου να αποφύγουμε να βρεθούμε σε αντίστοιχη κατάσταση.

«Πρέπει να προσέχουμε με την αύξηση του βάρους μας, για να μην φτάνουμε στο σημείο να κάνουμε εγκεφαλικά επεισόδια. Του ευχόμαστε όλοι γρήγορα να πάει στο σπίτι του. Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί και η ομιλία του και όλα θα πάνε καλά» τόνισε η Ματίνα Παγώνη.

Θυμίζεται ότι ο τραγουδιστής νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο από την περασμένη Τετάρτη (15/05).

Ο Δημήτρης Κόκοτας «δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά»

Επιπλέον, η Ματίνα Παγώνη αναφέρθηκε και στα νεότερα της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, λέγοντας ότι δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά.

«Έχει δική του αναπνοή, αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα, αλλά θέλει αρκετό χρόνο σιγά σιγά για να μιλήσει και να αποκατασταθεί η υγεία του».

Τονίζει επιπλέον πως δεν έχει καμία σημασία για την έκβαση της υγείας του το ότι έχει περάσει αρκετός χρόνος από την ημέρα που μπήκε στο νοσοκομείο, «καθώς σε αυτά τα περιστατικά ο κάθε οργανισμός είναι ιδιαίτερος και θέλει τον χρόνο του». Οι ασθενείς χρειάζονται χρόνο, υπογράμισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.