Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την 3η θέση στη Superleague, μετά την νίκη του επί του Παναθηναϊκού με τους «πράσινους» να μένουν στην τέταρτη θέση. Την ίδια ώρα ο Άρης κατέκτησε την 5η θέση στο φετινό πρωτάθλημα, που σημαίνει πως (για την ώρα) παραμένει εκτός Ευρώπης την νέα σεζόν.

Με γνώμονα πως ακολουθούν ο τελικός του Conference league, όπου συμμετέχει ο Ολυμπιακός και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια μπορούν να αυξηθούν ή να… αναβαθμιστούν.

Τι συμβαίνει με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

Αυτό σημαίνει πως οι Πειραιώτες εξασφάλισαν την ευρωπαϊκή τους παρουσία στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, με τις ημερομηνίες των αγώνων να είναι 25 Ιουλίου και 1 Αυγούστου. Ωστόσο, αν κατακτήσουν το Conference League στις 29 Μαΐου θα αγωνιστούν απευθείας στο League Stage του νέου Europa League.

Εκτός Ευρώπης (μέσω πρωταθλήματος), έμειναν Παναθηναϊκός και Άρης έχοντας την 4η και 5η θέση αντίστοιχα στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει πως ο νικητής του μεταξύ τους τελικού στο Κυπέλλο Ελλάδος στις 25 Μαΐου, θα δώσει εκτός από το τρόπαιο και το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.