Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης (22/05) σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «OPEN» και εκεί κλήθηκε να σχολιάσει την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μπορεί ο φετινός, τελικός μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, να έχει οριστεί να γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το ερχόμενο Σάββατο (25/5,20:30) κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο ο Έλληνας πρωθυπουργός εξέφρασε την άποψή του ότι ο τελικός πρέπει να γίνεται στο μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας, το ΟΑΚΑ, με την παρουσία φιλάθλων και από τις δύο ομάδες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

«Αν έχω τη δυνατότητα, χωρίς να παρέμβω στο αυτοδιοίκητο, θα το νομοθετήσω. Ο τελικός του Κυπέλλου πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο στο Ολυμπιακό Στάδιο. Κάθε χρόνο, χωρίς να αλλάζει η έδρα. Κάνουμε παρεμβάσεις στο ΟΑΚΑ».

Νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ενόψει του Fianl Four της Euroleague: «Αν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρηθούν στον τελικό του Final Four της Euroleague, τότε θα ξεκλέψω μερικές ώρες για να παραβρεθώ, όχι ως φίλαθλος μιας ομάδας, αλλά ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, αλλά είμαστε ακόμα μακριά από αυτό».