Στην ευθεία για τον τελικό του Conference League και ακόμη… άκρη δεν βγαίνει ούτε στα βασικά, όπως τα έκανε η ΕΠΟ με την εμπλοκή της σε ένα ματς που δεν θα έπρεπε να της πέφτει λόγος. Διότι έπρεπε να γίνει ολόκληρο… επεισόδιο για να δεήσει η Ομοσπονδία μέσω της Εκτελεστικής Επιτροπής να φροντίσει για το αυτονόητο: Για να δώσει για τις ανάγκες του φιναλίστ Ολυμπιακού κάποιες από τις σουίτες (4) της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ναι, παρά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να δοθούν τέσσερις σουίτες στην ελληνική ομάδα που είναι φιναλίστ, στον Ολυμπιακό, «ο γνωστός και μη εξαιρετέος κ. Ντέρης, ο οποίος από τη συμμορία της ΕΠΟ είχε πάρει δύο σουίτες για να τις χρησιμοποιήσει κατά το δοκούν ώστε να οικονομήσει από τον τελικό, αρνείται να επιστρέψει τις σουίτες και δηλώνει ότι θα κάνει και ασφαλιστικά μέτρα» αποκαλύπτουν πηγές από το μεγάλο λιμάνι.

«Ο κ. Ντέρης, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί πολλές φορές σε τηλεοπτικά σκάνδαλα στο παρελθόν, που αφορούν σε αθλητικές διοργανώσεις, φαίνεται ότι δεν έχει καταλάβει ότι μιλάμε για έναν τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης και όχι τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, που πολλές φορές αποτέλεσε αντικείμενο για τις δουλίτσες του» προσθέτουν με νόημα. Και καταλήγουν «Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο ή πιθανότητα αυτός ο κύριος να διατηρήσει τις δύο συγκεκριμένες σουίτες».

Αυτά σχολίαζαν στον Πειραιά με αφορμή την άρνηση του επιχειρηματία Ντέρη να δώσει πίσω τις σουίτες στην ΕΠΟ, ώστε αυτή με τη σειρά της να τις γυρίσει στον Ολυμπιακό. Το δια ταύτα όμως δεν αλλάζει: Φτάσαμε 48 ώρες πριν από τον τελικό και μια σειρά από πρόσωπα που δεν έχουν καμιά δουλειά με αυτό το ιστορικό ματς, δημιουργούν ακόμη ένα σωρό θέματα…