Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Euroleague στο Βερολίνο και κατάκτησε τον έβδομο τίτλο της ιστορίας του.

Η διοργάνωση έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο με τις πέντε κορυφαίες φάσεις του τελικού, με τον Ναν και τον τρομερό κάρφωμά του να είναι φυσικά στην κορυφή.

Στις υπόλοιπες τέσσερις θέσεις συναντάμε άλλους δύο Πράσινους, τον Ματίας Λεσόρ και τον Κώστα Σλούκα, ενώ για τη Ρεάλ δύο συμμετοχές έχει ο Βενσάν Πουαριέ με ισάριθμα καρφώματα.

Δείτε το βίντεο:

Αταμάν: «Θέλατε το έβδομο αστέρι και είναι εδώ»

Ο Παναθηναϊκός προσγειώθηκε το μεσημέρι στο αεροδρόμιο και γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες κόσμο που τον υποδέχθηκε, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΟΑΚΑ, όπου το πάρτι για την κατάκτηση της Euroleague συνεχίστηκε.

Φυσικά, στο επίκεντρο των πανηγυρισμών ήταν ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος ήταν πανευτυχής και σε κάποια στιγμή πήρε το μικρόφωνο και απευθύνθηκε στους οπαδούς του «τριφυλλιού» αναφέροντας πως ζήτησαν το 7ο αστέρι και εκείνοι τους το έφεραν.

«Μας πιστέψατε και σας πιστέψαμε για το 7ο αστέρι. Θέλατε το 7ο αστέρι και το 7ο αστέρι είναι εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά στον μικρό λόγο του ο Τούρκος τεχνικός των Πράσινων.