Φως στα αίτια του θανάτου του Μάθιου Πέρι επιχειρούν να ρίξουν οι Αρχές. Καθώς οι έρευνες συνεχίζουνται, οι συμπρωταγωνιστές του ηθοποιού στα «Φιλαράκια»  προτίθενται να βοηθήσουν ώστε να απαντηθεί το ερώτημα για το ποιος τον προμήθευσε με κεταμίνη.

Αν και τον Ιανουάριο, ο ιατροδικαστής που εξέτασε το άψυχο σώμα του Μάθιου Πέρι, έκρινε ότι ο ηθοποιός πέθανε από τις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης και πως η υπόθεση δεν χρειαζόταν περαιτέρω διερεύνηση, τελικά έπεσε έξω.

Ο φάκελος της υπόθεσης δεν έκλεισε και οι έρευνες συνεχίζονται ακόμα, με τις Αρχές να επιμένουν να εντοπιστεί πώς βρέθηκε στην κατοχή του Μάθιου Πέρι τόσο μεγάλη ποσότητα κεταμίνης.

Συντετριμμένοι οι συμπρωταγωνιστές του

Οι συμπρωταγωνιστές του λοιπόν, από τα «Φιλαράκια», είναι πρόθυμοι, σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον τους που μίλησε στην Express, να βοηθήσουν στην έρευνα.

«Όλο το καστ εξακολουθεί να είναι σοκαρισμένο με τον θάνατο του Μάθιου. Η Τζένιφερ και η Κόρτνεϊ ήταν οι πιο κοντινοί του και συναντήθηκαν όλοι μαζί, μετά τον χαμό του. Έχουν κουράσει το μυαλό τους προσπαθώντας να ανακαλέσουν με ποιον μπορεί να είχαν δει τον ηθοποιό το τελευταίο διάστημα, αλλά είναι αδύνατον να καταλάβουμε ποιος μπορεί να τον προμήθευε», ανέφερε η πηγή.

Ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος ήταν περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στην επιτυχημένη κωμική σειρά, πέθανε στις 28 Οκτωβρίου στην κατοικία του στην Καλιφόρνια

Και πρόσθεσε: «Όπως και το υπόλοιπο καστ, η Τζεν και η Κόρτνεϊ είπαν ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν τις Αρχές να βρουν ποιος του προμήθευε τόσο επικίνδυνες ποσότητες ενός θανατηφόρου ναρκωτικού».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα της Express, δύο ύποπτοι έχουν ήδη ανακριθεί και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος ήταν περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στην επιτυχημένη κωμική σειρά, πέθανε στις 28 Οκτωβρίου στην κατοικία του στην Καλιφόρνια, σε ηλικία 54 ετών. Ως αιτία θανάτου του ηθοποιού αναφέρθηκαν οι «οξείες παρενέργειες κεταμίνης».

Έδινε για χρόνια μάχη με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά και είχε μιλήσει δημόσια για τον εθισμό του και την απόφαση να απεξαρτηθεί. Τους τελευταίους 19 μήνες δήλωνε νηφάλιος και αυτός είναι ο λόγος που δημιουργεί ερωτηματικά η εύρεση τόσο μεγάλης ποσότητας κεταμίνης στον οργανισμό του.

«Στα υψηλά επίπεδα κεταμίνης που βρέθηκαν στα μεταθανάτια δείγματα αίματος του, τα κύρια θανατηφόρα αποτελέσματα θα ήταν τόσο από την καρδιαγγειακή υπερδιέγερση όσο και από την αναπνευστική καταστολή» έδειξε η νεκροψία του.