Mε αφορμή τον τελικό της Uefa Europe Conference League στο γήπεδο της AEK OPAP Arena κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στη Νέα Ιωνία και στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναστολή μαθημάτων με απόφαση του Δήμου

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Νέας Ιωνίας, με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα «UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE» στο γήπεδο «AEK ARENA» και για τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία των γονέων και των μαθητών της περιοχής, με απόφαση δημάρχου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Νέας Ιωνίας θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 29/5/2024.

Λόγω του τελικού του Conference League ανακοινώθηκε επίσης ότι οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του Δήμου Νέας Ιωνίας, θα λειτουργήσουν από τις 7 το πρωί έως τις 13 μετά το μεσημέρι λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και των έκτακτων μέτρων που θα ισχύσουν στην περιοχή.

Επίσης αποφασίστηκε και η αναστολή των μαθημάτων στα σχολεία όλου του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας την Τετάρτη 29 Μαΐου. Η απόφαση για τα κλειστά σχολεία γίνεται για λόγους ασφαλείας αλλά και για να μην δημιουργηθεί ζήτημα με τις μετακινήσεις πέριξ του γηπέδου αλλά και των δρόμων που θα παραμείνουν κλειστοί μέχρι και το πέρας της αναμέτρησης.

Κλειστό είναι επίσης και το Άλσος Φιλαδέλφειας, ενώ φρούριο αποτελούν όλες οι γύρω περιοχές με τους κατοίκους να υποχρεώνονται να κινούνται με αστυνομική ταυτότητα και ειδική διαπίστευση έστω και αν χρειάζεται να κινηθούν μέχρι το περίπτερο.