Βέβαιος ότι στις επόμενες εθνικές εκλογές θα γίνει πρωθυπουργός εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, προσθέτοντας μάλιστα ότι θα πετύχει και αυτοδυναμία.

Ο κ. Κασσελάκης μίλησε για τις τιμές της φέτας, για το πόθεν έσχες του και την προσωπική του ζωή, στη νέα συνέντευξη που δόθηκε στον ΑΝΤ1 με φόντο ένα ειδυλλιακό τοπίο στις Σπέτσες, όπου ο ίδιος και ο δημοσιογράφος, μετέβησαν με φουσκωτό σκάφος.

Πόθεν έσχες και εκλογές

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Κασσελάκης είπε πως στις επόμενες εκλογές θα κερδίσει και μάλιστα πιστεύει πως θα έχει και αυτοδυναμία.

«Mark my words είμαι το μεγαλύτερο outsider που έχει περάσει ποτέ που έχει περάσει από την πολιτική σκηνή της χώρας και δεν πρόκειται να το χάσω αυτό», είπε ενώ  σε ερώτηση ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει αν γίνει πρωθυπουργός απάντησε πως θα προχωρήσει στη κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και των βουλευτικών προνομιών, χαρακτηρίζοντας τα γελοία. Το δεύτερο που θα κάνει είναι να εστιάσει στο εθνικό σύστημα υγείας.

Ο κ. Κασσελάκης είπε πως δεν θα μπορούσε να συγκυβερνήσει με κάποιον άλλο πολιτικό αρχηγό που μπορεί να έχει προσωπικές ατζέντες, ενώ εξαπέλυσε για ακόμα μία φορά τα βέλη του προσωπικά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας πως «έχει έλλειψη ενσυναίσθησης και αλαζονεία, το βλέπεις από τον τρόπο που ειρωνεύεται τον κόσμο στα Τέμπη δεν μπόρεσε να ζητήσει συγγνώμη».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως τελικά το πόθεν έσχες του θα το καταθέσει πριν τις Ευρωεκλογές, μετά τις αντικρουόμενες δηλώσεις για την ημερομηνία κατάθεσής του.

«Να μας πει ο κ. Μητσοτάκης από πού ψωνίζει φέτα»

Αναφέρθηκε και στις τιμές της φέτας και του ψωμιού ο ίδιος σημείωσε πως πηγαίνει μαζί με τον Τάιλερ Μακμπέθ στο σουπερμάρκετ γιατί γι’ αυτούς «είναι μια παύση από την καθημερινότητα».

Δήλωσε πως γνωρίζει πόσο έχει το ψωμί «Ε! Πόσο να ‘χει; Ένα ευρώ;» και ζήτησε «να μας πει ο φίλτατος πρωθυπουργός που ψωνίζει τη φέτα, να πάω κι εγώ».

O ίδιος ανέφερε ότι είναι λυπηρό που διέρρευσε το προσκλητήριο του γάμου του και αποκάλυψε ότι θα είναι καλεσμένοι περίπου 150 άτομα, οι περισσότεροι φίλοι του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ από το εξωτερικό. «Δεν σκέφτηκα ποτέ να κρύψω τον Τάιλερ» είπε για τον σύζυγό του,  ενώ στην ερώτηση για την περιουσιακή του κατάσταση είπε ότι «είμαι ευκατάστατος που θέλει να προσφέρει στη χώρα του και δεν αρέσκεται σε μια ανούσια συζήτηση».

Είπε επίσης ότι «Δεν σκοπεύω να επιστρέψω στην Αμερική» ενώ δήλωσε πως δεν μετανιώνει για την εμφάνισή του σε νυχτερινό κέντρο  λέγοντας : «Να πάνε και άλλοι πολιτικοί στα μπουζούκια, είχε πλάκα που μου πέταξαν λουλούδια».