Σύμφωνα με κροατικά Μέσα, άγνωστοι πυροβόλησαν επτά φορές το αυτοκίνητό του πρώην αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ και νυν της Όσιγιεκ, Ζοσέ Μπότο.

Ο 58χρονος Πορτογάλος για καλή του τύχη δεν βρισκόταν στο σημείο του περιστατικού, αφού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα βρισκόταν στη χώρα του και πληροφορήθηκε για το τρομακτικό συμβάν από συνεργάτη του στον κροατικό σύλλογο.

Μάλιστα, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κροατίας πήρε επίσημη θέση πάνω στο ζήτημα, καταδικάζοντας το περιστατικό και εκφράζοντας τη συμπαράστασή της τόσο στον Μπότο, όσο και στην ομάδα του. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για την ώρα η αστυνομία της Κροατίας συνεχίζει την έρευνά της για το περιστατικό και δεν έχει προβεί ακόμα σε προσαγωγές.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ζοσέ Μπότο ήταν αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ από τον Δεκέμβριο του 2021 έως τον Ιούλιο του 2023, ενώ στο παρελθόν υπήρξε επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Σαχτάρ Ντόνετσκ από τον Ιούλιο του 2018 έως τον Δεκέμβριο του 2021. Ο Πορτογάλος είχε συνεργαστεί επίσης με την Μπενφίκα σε διάφορα πόστα από το 2007 έως το 2010. Στην Όσιγιεκ βρίσκεται από τον Ιανουάριο του 2024.