Ένας άνδρας από τη Φλόριντα κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε θανάσιμα έναν άλλο άνδρα, αφού δεν επέστρεψε εγκαίρως ένα δανεικό αυτοκίνητο.

Ο Matthew Weldon, 37 ετών, αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο δευτέρου βαθμού για το θάνατο του 49χρονου Carroll Bryan.

Πώς τον ανακάλυψαν

Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση την περασμένη Τρίτη, 21 Μαΐου, αφού ένας γείτονας ανέφερε ότι ο Weldon «του είπε ότι σκότωσε κάποιον», σύμφωνα με δελτίο Τύπου του γραφείου του σερίφη, όπως αναφέρει το people.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι στο Παλμ Χάρμπορ, φέρεται να βρήκαν τον θύτη καλυμμένο με αίμα.

Ο  Weldon είπε στους βοηθούς «Είναι νεκρός» και έδειξε προς την κατοικία, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον Bryan πεσμένο στην πίσω βεράντα του σπιτιού του Weldon. Είχε τραύματα από αμβλύ αντικείμενο στο κεφάλι, το λαιμό και το χέρι του.

Τον είχε γνωρίσει δυο εβδομάδες πριν

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο Weldon και ο Bryan γνωρίστηκαν σε ένα τοπικό μπαρ στο Clearwater δύο εβδομάδες νωρίτερα. Μια εβδομάδα αργότερα, ο Weldon συμφώνησε να του δανείσει το όχημά του.

«Ο Bryan δεν επέστρεψε το όχημα όταν συμφώνησε και ο Weldon αναστατώθηκε», σύμφωνα με το δελτίο τύπου.

Η αστυνομία δήλωσε ότι οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν αφού ο Bryan επέστρεψε το όχημα στις 21 Μαΐου.

«Οι ντετέκτιβ λένε ότι με βάση τα στοιχεία στον τόπο του εγκλήματος, φαίνεται ότι ο Bryan βρισκόταν στην πίσω αυλή της κατοικίας όταν τον χτύπησαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού», σύμφωνα με την ανακοίνωση. «Στη συνέχεια ο Bryan δέχτηκε επανειλημμένα χτυπήματα ενώ βρισκόταν στο έδαφος, προκαλώντας πρόσθετους τραυματισμούς».

Ο Weldon υπέστη ελαφρά τραύματα κατά την επίθεση.