Μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού έγιναν πελάτες ξενοδοχείου στην περιοχή της Ακτής Ελιάς στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Καναντέρ κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών πτήσεων έριξε μεγάλη ποσότητα νερού σε πολίτες.

Συγκεκριμένα, αντί να απορρίψουν το νερό στη θάλασσα, ένα από τα αεροσκάφη, πιθανώς λόγω λάθους χειρισμού, έριξε μεγάλη ποσότητα νερού πάνω σε ξενοδοχείο, ενώ τη στιγμή της πτώσης υπήρχε κόσμος στους εξωτερικούς χώρους και στην πισίνα.

Επικράτησε πανικός, καθώς ο κόσμος αιφνιδιάστηκε, ευτυχώς όμως δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Πανικός σε όσους βρίσκονταν στην πισίνα και στα μπαλκόνια

Την καταγγελία έκανε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Δημήτρης Τσούφης που ανέφερε σε τηλεοπτική του συνέντευξη (ΣΚΑΪ) ότι το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης όταν 12 αεροσκάφη πραγματοποίησαν δοκιμαστικές ρίψεις νερού στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τον κ. Τσούφη, το τελευταίο αεροσκάφος, κατά τη διάρκεια της πτήσης πάνω από το ξενοδοχείο, απελευθέρωσε το νερό του προκαλώντας πανικό σε όσους βρίσκονταν στην πισίνα και στα μπαλκόνια.

«Το τελευταίο αεροσκάφος όταν πετούσε πάνω από το ξενοδοχείο έριξε το νερό προκαλώντας πανικό σε όσους βρίσκονταν στην πισίνα και τα μπαλκόνια» είπε ο κ. Τσούφης τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν επιθυμεί να κάνει προσφυγή αλλά ζητά την ιδιαίτερη προσοχή των αρχών καθώς από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα».