Άγιο είχε ένας 19χρονος από τη Ουάσινγκτον ο οποίος έπεσε από γέφυρα 121 μέτρων και επέζησε φέροντας μονάχα ελαφρείς τραυματισμούς.

Το τρομακτικό ατύχημα έγινε το Σάββατο, όταν ο νεαρός περπατούσε κατά μήκος ενός πρώην μονοπατιού κάτω από τη γέφυρα High Steel Bridge, μία από τις ψηλότερες σιδερένιες γέφυρες στις ΗΠΑ.

«Έχουμε πει στον κόσμο να μένει μακριά από αυτά τα μονοπάτια επειδή είναι επικίνδυνα, αλλά είτε δεν προσέχουν τις προειδοποιητικές πινακίδες είτε τις αγνοούν», δήλωσε ο Τιμ Ριπ, ο οποίος συμμετείχε στην αποστολή διάσωσης.

Ο 19χρονος σύμφωνα με τo NBC News φέρει εκδορές και στα δύο του χέρια.

Πέντε έως επτά άνθρωποι πέφτουν από τη γέφυρα κάθε χρόνο και οι περισσότεροι πεθαίνουν, δήλωσε ο Ριπ, παρόλο που η περιοχή έχει γεμίσει με διάσπαρτες προειδοποιητικές πινακίδες, συμπεριλαμβανομένης μιας που περιγράφει πόσο απότομη, ολισθηρή και μη ασφαλής είναι η γέφυρα.

«Τον έδεσαν σε μια ζώνη και τον έφεραν πίσω», δήλωσε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Matthew Welander. «Περπατούσε σε ένα ξέφωτο που χρησιμοποιούν πολλοί άνθρωποι και έχει μετατραπεί σε μονοπάτι».

Κατέληξε μέχρι το ποτάμι, πρόσθεσε.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η έλλειψη σεβασμού προς τη φύση και η έλλειψη προσοχής είναι μέρος του προβλήματος, καθώς οι άνθρωποι συνεχίζουν να πέφτουν από τη γέφυρα.

Αναφερόμενος στον έφηβο, ο Welander είπε: «Ήταν απίστευτα τυχερός».