Ο ερχομός του μωρού αλλάζει τις ισορροπίες στη ζωή του Ορέστη στο τρίτο επεισόδιο του «Maestro», απόψε, στις 22:40 στο MEGA.

Οι ήρωες που εμπνεύστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης προσπαθούν να διαχειριστούν τις συνέπειες και τα τραύματα που έφερε στη ζωή του καθενός η δολοφονία του Χαράλαμπου.

Τι θα δούμε στο 3ο Επεισόδιο της δεύτερης σεζόν

«METATRAVMA»

Ο Ορέστης έχει βρει στο Ωδείο ένα μέρος όπου καταφέρνει να ξεπερνάει το τραύμα που του άφησε αυτό που έζησε στο νησί.

Η άφιξη του παιδιού, του δίνει νέο ρόλο στη ζωή, που όμως παλεύει να διαχειριστεί ενώ η Αλεξάνδρα βιώνει επιλόχεια κατάθλιψη και βασανίζεται από τις φοβίες της. Το μωρό αυτό αλλάζει τις δυναμικές στη σχέση τους και φανερώνει όλες τις αδυναμίες που μπορεί να έχει αυτή.

Χάρις Αλεξίου

Ο έρωτας του Ορέστη για την Κλέλια δεν έχει σβήσει, όμως είναι αδύνατον και για τους δυο να κάνουν κάτι γι’ αυτό. Η συνάντηση τους θα ξεκαθαρίσει την ανάγκη και των δύο να προχωρήσουν.

Όλοι οι ήρωες, ο καθένας με τον τρόπο του, βιώνουν αυτήν τη μετατραυματική εμπειρία και όλοι προσπαθούν να βρουν τον τρόπο να την ξεπεράσουν. Χωρίς επιτυχία. Ο φόβος ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί το πτώμα του Χαράλαμπου καθορίζει κάθε τους κίνηση.

Πρωταγωνιστούν

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Τόνια Μαράκη

Στον ρόλο του Δημοσθένη ο Κώστας Μπερικόπουλος

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Πρωτότυπη μουσική: Kostas Christides

Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions

Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA S.A. MEGA 2023-2024