Το Περιστέρι κοίταξε στα… μάτια τον Ολυμπιακό, όμως δεν μπόρεσε να πάρει το κάτι παραπάνω και ηττήθηκε από τους Ερυθρόλευκους.

Ο Βασίλης Σπανούλης στάθηκε στα λάθη των παικτών του, στον τραυματισμό του Λοβ, αλλά και στην κατάκτηση του Conference League από την ομάδα του Ολυμπιακού.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Ήρθανε να παίξουμε εναντίον μίας πολύ μεγάλης ομάδας. Πιστεύω ότι επιθετικά ήμασταν καλοί, αλλά χάσαμε πάρα πολλά ελεύθερα σουτ. Δώσαμε πολλές δεύτερες ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ ψηλότερος από εμάς. Από αυτά τα επιθετικά ριμπάουντ φάγαμε πάρα πολλά τρίποντα, πάρα πολλούς πόντους. Ο Ολυμπιακός έχει σουτέρ που θα σε τιμωρήσουν.

Κάθε παίκτης είναι σημαντικός για εμάς. Ο Ζερμέιν Λοβ είναι πολύ σημαντικός, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε όσο μπορούμε το κενό του. Είτε πάρεις το Final Four, είτε το χάσεις, αδειάζεις ψυχολογικά. Η διαφορά ποιότητας και μεγέθους ανάμεσά μας είναι μεγάλη. Είχαμε 7/26 τρίποντα, η δουλειά μου ως προπονητής είναι να βάλουμε τα ελεύθερα σουτ. Εκπληκτική στιγμή για τον Ολυμπιακό, για τα εκατομμύρια φιλάθλους του, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, για τον ελληνικό αθλητισμό. Πάρα πάρα πολλά συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα, έκανε κάτι που θα θυμόμαστε για πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Σπανούλης μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.