Μετά από 63 ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Γεννηματάς, ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε την Πέμπτη σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, με την κατάστασή του να εμπνέει αισιοδοξία.

«Χρειάζεται υπομονή»

Από το πλευρό του δεν λείπει στιγμή η σύζυγός του Κατερίνα που επικοινώνησε με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», επισημαίνοντας πως «χρειάζεται υπομονή, σαν ένα ποτήρι που το γεμίζεις σταγόνα σταγόνα κάθε μέρα».

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο δημοφιλής τραγουδιστής μετά από δύο μήνες νοσηλείας στη ΜΕΘ πλέον έχει επαφή με το περιβάλλον, ενώ παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν μιλάει, αντιδρά και μπορεί να ανοίξει τα μάτια του, με την κατάστασή του να ειναι σταθερή και την σύζυγό του να εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία.

«Επειδή έχω μιλήσει κι εγώ με την Κατερίνα αρκετές φορές, θέλω να πω το εξής: έχει απλώσει τα χέρια της και τον έχει παραδώσει στον Θεό, τον έχει αφήσει στα χέρια του για να τον κάνει καλά, να τον προστατεύσει και να τον επιστρέψει στην οικογένειά του», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή η Ζήνα Κουτσελίνη.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από ανακοπή που υπέστη κατά τη διάρκεια των προβών στο J2US πριν από δύο μήνες και έκτοτε όλοι αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.