Τέλος και επίσημα από τον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Κόντης, με τους Πράσινους να ανακοινώνουν και επίσημα τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και τον τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη, τον οποίο και κατέκτησε. Πλέον ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτηση του επόμενου προπονητή του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Χρήστο Κόντη. Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας σε μία κρίσιμη περίοδο και μέσα σε λίγες ημέρες πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ευχαριστούμε τον Χρήστο Κόντη και το επιτελείο του για την προσφορά τους στο σύλλογο και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής διαδρομής τους».

«Mεγάλη πρόταση του Παναθηναϊκού στον Μαουρίτσιο Σάρι»

Σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ειδικό σε θέματα μεταγραφών, οι «πράσινοι» έχει κάνει πρόταση στον Μαουρίτσιο Σάρι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. «Μεγάλη πρόταση του Παναθηναϊκού στον Σάρι, που πήρε χρόνο ώστε να απαντήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά. Θυμίζουμε πως, ο Σάρι έχει κατακτήσει το Europa League το 2019 με την Τσέλσι, το Κύπελλο Ιταλίας με τη Γιουβέντους και έχει περάσει από τους πάγκους των Έμπολι, Νάπολι και Λάτσιο, μεταξύ άλλων.