H βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας έχει αποδείξει πολλές φορές την άψογη αίσθηση του γούστου. Η γκαρνταρόμπα της περιλαμβάνει κομμάτια από τους μεγαλύτερους πολυτελείς οίκους μόδας.

Ανεξάρτητα από το αν ντύνεται με κλασικές γραμμές ή πιο επίσημα σύνολα, η βασίλισσα πάντα επιλέγει μοδάτα αξεσουάρ που αναδεικνύουν τον δυναμικό της χαρακτήρα.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της στην τελετή αποφοίτησης της Διεθνούς Ακαδημίας – Αμμάν (IAA), η βασίλισσα Ράνια κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με το απίστευτα μοντέρνο σύνολο που επέλεξε. Το ντύσιμό της συνδύαζε μια ανδρική βερμούδα όπου κρέμονταν δύο κορδέλες από την κάθε πλευρά, με ασύμμετρο σακάκι με ιδιαίτερη πλισέ λεπτομέρεια.

Ολοκλήρωσε το look της με μαύρες γόβες του Tom Ford, ημιδιάφανες με ροζ λεπτομέρεια στη μύτη. Πήρε έτσι ένα κατά τα άλλα κλασικό σύνολο και το απογείωσε.

Αυτή η πρωτοποριακή εμφάνιση ανέδειξε την ικανότητά της να αξιοποιεί την κλασική ραπτική με σύγχρονη ματιά. Το blazer dress της ήταν από το brand ALC και η μαύρη βερμούδα προέρχεται από την ανδρική συλλογή του Dior.

Πηγή Grace