Αποφασισμένη να επιμείνει στην απόφασή της να μείνει μακριά από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι η Μέγκαν Μαρκλ σύμφωνα με βασιλικό εμπειρογνώμονα.

Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται, σύμφωνα με τον Τom Quinn, να είναι αποφασισμένη πως δεν θέλει καμία σχέση με το Ηνωμένο Βασίλειο ή τη βασιλική οικογένεια.

Η δούκισσα του Σάσεξ δεν πήγε με τον πρίγκιπα Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο νωρίτερα μέσα στον μήνα και δεν έχει επισκεφθεί καθόλου τη Βρετανία για σχεδόν δύο χρόνια.

Η Μέγκαν Μαρκλ, όπως αναφέρει η Mirror, βρέθηκε τελευταία φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο για την κηδεία της αείμνηστης Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο του 2022. Και μάλιστα θέλει να μείνει μακριά για το άμεσο μέλλον.

Βαθιά στεναχωρημένος ο Κάρολος

Η πρώην ηθοποιός, σύμφωνα με τον Tom Quinn, είναι αποφασισμένη να επιμείνει στην απόφασή της. Αυτό φέρεται να έχει στεναχωρίσει βαθιά τον βασιλιά Κάρολο, καθώς βλέπει τη συνεχιζόμενη κόντρα με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι ως άσκοπη.

Μιλώντας στη Mirror, ο Tom Quinn επισήμανε πως η Μέγκαν Μαρκλ δεν θέλει απολύτως καμία σχέση με τη βασιλική οικογένεια.

«Η Καμίλα, η οποία έχει πάντα την ψυχική και σωματική υγεία του βασιλιά Καρόλου στο μυαλό της, ξέρει ότι ο σύζυγός της στεναχωριέται βαθιά από μια οικογενειακή διαμάχη που θεωρεί άσκοπη.

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει συμφιλιωθεί με το δικό του παρελθόν και αισθάνεται ότι το να κρατά μνησικακία για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα είναι κυρίως απόδειξη ότι ο πρίγκιπας Χάρι παρασύρεται επίσης από άλλους».

Αν και η Μέγκαν Μαρκλ είναι αποφασισμένη να μείνει μακριά από το Ηνωμένο Βασίλειο, ο βασιλικός σχολιαστής Richard Fitzwilliams είπε στην Express πως οι Σάσεξ θα μπορούσαν να ταξιδέψουν κάποια στιγμή στο Ηνωμένο Βασίλειο για να επιτρέψουν στον μονάρχη να δει τα εγγόνια του, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Παρά το γεγονός ότι αυτή η συνάντηση μπορεί να μη γίνει ακόμα, σημείωσε πως πιστεύει ότι η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να κάνει το ταξίδι για χάρη των παιδιών της.