Η κατάκτηση της Euroleague έχει εκτοξεύσει τον ενθουσιασμό στις τάξεις του Παναθηναϊκού και αυτό έγινε κατανοητό με εμφατικό τρόπο για ακόμη μία φορά.

Συγκεκριμένα, η «πράσινη» ΚΑΕ έβγαλε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τους δύο τελικούς του ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό και αυτό που συνέβη δεν είχε προηγούμενο.

Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (3/6) πάνω από 100 χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να αγοράσουν ένα «μαγικό» χαρτάκι, δοκιμάζοντας τις αντοχές των server.

Όπως καταλαβαίνει κανείς είναι θέμα χρόνου να ανακοινώσει sold out ο ΠΑΟ για τα δύο παιχνίδια και όσοι τυχεροί προλάβουν να κλείσουν θέση, πρόλαβαν.

Αλλαγή ώρας στον δεύτερο τελικό της Basket League

Ο πρώτος τελικός των δύο «αιωνίων» είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 5/6 στο ΟΑΚΑ, αφού το «τριφύλλι» έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Ο δεύτερος τελικός στο ΣΕΦ θα έχει μία αλλαγή, αφού όπως γνωστοποίησε ο ΕΣΑΚΕ, το παιχνίδι θα ξεκινήσει ένα τέταρτο αργότερα και συγκεκριμένα στις 21:30.

Το πρόγραμμα των τελικών της Stoiximan Basket League

Game 1: Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός (5/6, 21:15, ΕΡΤ3)

Game 2: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR (7/6, 21:30, ΕΡΤ3)

Game 3: Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός (10/6, 21:15, ΕΡΤ3)

Game 4: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR (12/6, 21:15, ΕΡΤ3, εάν χρειαστεί)

Game 5: Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός (14/6, 21:15, ΕΡΤ3, εάν χρειαστεί)

Η σειρά των τελικών είναι best-of-five, δηλαδή o πρωταθλητής κρίνεται στις τρεις νίκες. Την Τρίτη (4/6) θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου ενόψει των τελικών της Basket League.