Με τα υπόλοιπα μαθήματα ειδικότητας συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ).

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν στα μαθήματα Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία -Εφαρμογές, και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Οι υποψήφιοι των επαγγελματικών Λυκείων έχουν ολοκληρώσει έως τώρα τις εξετάσεις στα μαθήματα ειδικότητας Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας, καθώς και στα μαθήματα Γενικής Παιδείας, που ήταν τα Μαθηματικά (Άλγεβρα) και τα Νέα Ελληνικά.

Τα θέματα

Δείτε τα σημερινά θέματα στην Ηλεκτροτεχνία 2 ΕΔΩ

Δείτε τα σημερινά θέματα στο Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία -Εφαρμογές ΕΔΩ

Δείτε τα σημερινά θέματα στην Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης ΕΔΩ

Δείτε τα σημερινά θέματα στο Αρχιτεκτονικό Σχέδιο ΕΔΩ

Τι ώρα προσέρχονται οι μαθητές στα εξεταστικά κέντρα

Η έναρξη των εξετάσεων έχει καθοριστεί να γίνεται στις 08:30 και έτσι, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου θα υπάρξει κενό εξετάσεων μεταξύ 7 και 11 Ιουνίου για τα ΓΕΛ και μεταξύ 6 και 10 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ.

Εν τω μεταξύ, χθες Δευτέρα ξεκίνησαν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα γυμνάσια της επικράτειας. Οι εξετάσεις, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Παιδείας, θα ολοκληρωθούν στις 17 Ιουνίου.