Αναλυτικά όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», σήμερα στις 21:00, στο MEGA.

Συγκλονιστικές εξελίξεις

Ο Ισίδωρος εκνευρίζεται με το περιεχόμενο του βιβλίου της Μαρίας και ζητάει από την Αθηνά να παρέμβει και να εμποδίσει την κυκλοφορία του. Η Αθηνά απευθύνεται στον Λυκούργο, αλλά εκείνος την ενημερώνει πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα πια. Ο παππούς στήνει παγίδα στην Κούλα και της ζητάει δανεικά για μια αγορά, ενώ παράλληλα της κάνει πρόταση γάμου.

Η Ειρήνη προτείνει στον Παρασκευά να συγκατοικήσουν μαζί με τους γονείς της κι αυτός αποφασίζει να φύγει από την Αρεόπολη και να εξαφανιστεί. Ο Δημοσθένης δέχεται ένα μήνυμα από την Ξένια όπου του ζητάει 500.000 ευρώ για να του δώσει το μωρό. Ο Στάθης επαναφέρει το θέμα του γάμου κι αυτή τη φορά η Ιουλία δεν είναι αρνητική.

YouTube video player

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν

Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ζωή Γεράζη, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου.

Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου

Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2023-2024

#GiTisElias