Πρωτοφανές, όχι. Σίγουρα, όμως ένα περιστατικό απίστευτης βίας, στο Ηράκλειο Κρήτης. Το θύμα, μια γυναίκα 32 ετών, που θέλησε να βγάλει βόλτα το κατοικίδιό της μαζί με τα δύο της παιδιά.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του neakriti.gr, διασχίζοντας ένα δρόμο, ξαφνικά δέχθηκε λεκτική επίθεση από κατοίκους. Προορισμός της ήταν μια αλάνα, όπου θα άφηνε το σκυλί της να εκτονωθεί.

Αυτό που δεν γνώριζε, όμως, ήταν ότι 4-5 κάτοικοι της περιοχής θέλησαν να αυτοδικήσουν σε βάρος της. Οι συγκεκριμένοι κάτοικοι αποφάσισαν να της επιτεθούν και σωματικά, αφού αποπειράθηκαν να την πιάσουν από το λαιμό. Κατάφεραν, μάλιστα, να την τραυματίσουν με ένα… σκουπόξυλο. Τα σημάδια στο κορμί της, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ιστότοπος είναι παραπάνω από εμφανή.

Κατάφερε να καλέσει την αστυνομία

Η 32χρονη φέρεται να κάλεσε την Άμεση Δράση και επέστρεψε για λίγο στο σπίτι της, προκειμένου να αφήσει τα παιδιά της σε ασφαλές σημείο. Στη συνέχεια, επέστρεψε στον τόπο όπου έλαβε χώρα το βίαιο περιστατικό. «Με κυνήγησαν με σκουπόξυλο, πήγαν να με πνίξουν…», φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς που έφτασαν αμέσως στο σημείο.

Το επόμενο πρωί, η άτυχη γυναίκα βρήκε το κουράγιο και μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα, ούτως ώστε να καταθέσει μήνυση κατά των γειτόνων, ενώ υπεβλήθη και σε ιατροδικαστική εξέταση για να προσκομιστούν τα στοιχεία στις Αρχές.