Φωτογραφικά ντοκουμέντα που αλλάζουν τα δεδομένα αναφορικά με την εξαφάνιση του Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη έφερε στη δημοσιότητα το MEGA.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News, ο Βρετανός παρουσιαστής εμφανίζεται σε αστικό περιβάλλον μέσα στην Σύμη κρατώντας ομπρέλα, αρκετά πιο μακριά από το μονοπάτι όπου οι Αρχές ερευνούν και εκτιμούν πως εξαφανίστηκε και τον αναζητούν!

Δείτε τις φωτογραφίες

Αυτό δείχνει πως ο Βρετανός παρουσιαστής, ενδεχομένως να ήταν ζωντανός αρκετές ώρες πιο μετά από την ώρα που οι Αρχές εκτιμούν πως εξαφανίστηκε.

Μάλιστα, ο Μόσλεϊ δεν είχε μαζί του το κινητό του, ένα περιστατικό που εγείρει πολλά ερωτήματα σχετικά με την εξαφάνισή του.

Το χρονικό της εξαφάνισης Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη

Ο Μάικλ Μόσλεϊ και η σύζυγός του πήγαν μαζί με ένα φιλικό τους ζευγάρι στην παραλία Άγιος Νικόλαος. Το μεσημέρι της Τετάρτης, 5 Ιουνίου, και συγκεκριμένα περί τις 13:30 ο Μάικλ Μόσλεϊ είπε στην παρέα του ότι κουράστηκε και έτσι έφυγε μόνος του με τα πόδια, προκειμένου αρχικά να βρεθεί στην περιοχή Πέδι μέσω μονοπατιού, απόστασης περίπου ενός χιλιομέτρου και στη συνέχεια να επέστρεφε σπίτι με λεωφορείο.

Η σύζυγός του και το φιλικό τους ζευγάρι έφυγε από την παραλία του Αγίου Νικολάου δυόμιση ώρες αργότερα και πήγε στο σπίτι. Αμέσως, διαπίστωσαν ότι ο παρουσιαστής του BBC λείπει και άρχισαν να τον ψάχνουν.

Στις 18:00 η γυναίκα από το φιλικό ζευγάρι, που διατηρεί σπίτι στον Γιαλό Σύμης, όπου και διέμεναν ο Μόσλεϊ και η σύζυγός του, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και ζήτησε βοήθεια για να έρθει σε επικοινωνία με το Ιατρείο Σύμης προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο σενάριο να είχε μεταβεί εκεί ο 67χρονος.

Μετά από σχετική επικοινωνία, διαπιστώθηκε πως ο παρουσιαστής δεν είχε παρουσιαστεί ποτέ στο ιατρείο. Τότε η γυναίκα προσκόμισε φωτογραφία του εξαφανισθέντα στο Α.Τ. Σύμης και στη συνέχεια αποχώρησε, λέγοντας ότι θα επιστρέψει σπίτι της και θα περιμένει λίγη ώρα ακόμη μήπως επιστρέψει ο παρουσιαστής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιπολικό του τμήματος έκανε μία πρώτη αναζήτηση στην περιοχή χωρίς όμως αποτέλεσμα. Γύρω στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, η σύζυγος του Μάικλ Μόσλεϊ μαζί με το φιλικό ζευγάρι που τους φιλοξενούσε και ρώτησαν εάν υπήρχε νεότερη ενημέρωση από το ιατρείο, διότι και οι ίδιοι δεν κατέστη δυνατόν, παρά τις προσπάθειές τους, στην ανεύρεσή του.

Απευθείας ενημερώθηκε τηλεφωνικώς το Λιμεναρχείο Σύμης και η Εθελοντική Ομάδα Ερευνών (ΕΔΟΚ) Σύμης και από κοινού με το Α.Τ. Σύμης, διενήργησαν αναζητήσεις στην περιοχή από στεριά και θάλασσα.

Τελικά, στις 09:00 το πρωί της Πέμπτης (6/6) η σύζυγος του Βρετανού παρουσιαστή πήγε ξανά στο αστυνομικό τμήμα και προέβη επίσημα στη δήλωση της εξαφάνισής του.