Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα αγοράκι 22 μηνών το οποίο έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ έπαιζε στο σαλόνι του σπιτιού του στην περιοχή Ύψωνα, στη Λεμεσό της Κύπρου, με την κατάστασή του να είναι ιδιαίτερα σοβαρή και να θεωρείται κρίσιμη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΚΥΠΕ το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί της Παρασκευής (7/6), η 37χρονη μητέρα του βρέφους, ασχολείτο με εργασίες στην κουζίνα ενώ το βρέφος έπαιζε στο σαλόνι.

Αργότερα εντόπισε αναίσθητο το παιδί στο σαλόνι, δίπλα σε μία ηλεκτρική σκούπα, η όποια ήταν συνδεδεμένη στην πρίζα.

Έπαθε ανακοπή και το επανέφεραν οι γιατροί

Αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και το αγοράκι διεκομίστη με ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών το παιδάκι επανήλθε και διασωληνώθηκε.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του κι έτσι με τη συνοδεία της αστυνομίας μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στο σπίτι όπου έγινε το συμβάν μετέβησαν αστυνομικοί για να διαπιστώσουν σε συνεργασία με εργαζομένους του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό.