Η Μαρίνα Ψάλτη δεν συνηθίζει να δίνει συνεντεύξεις και κυρίως να μιλά για την προσωπική ζωή της, Η ηθοποιός βρέθηκε στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ και έδωσε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη κατά την οποία αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του.

Έκανα ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο

«Μία μόνο χρονιά που αρρώστησα, έκανα ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο και δεν μπορούσα να δουλέψω. Παρόλα αυτά είχα κλείσει μια δουλειά και αυτό θέλω να το πω, οφείλω να το πω. Είχα κλείσει με τον Μανούσο Μανουσάκη να δουλέψω στο «Κόκκινο ποτάμι» με έναν πολύ ωραίο ρόλο.

Είχα ένα εύρημα στον πνεύμονα

«Πριν αρχίσουν τα γυρίσματα, υπήρξε μια ιστορία από παλιές πνευμονίες που τις πέρναγα στο πόδι λόγω θεάτρου. Είχα ένα εύρημα στον πνεύμονα, το οποίο το παρακολουθούσα για κάποια χρόνια και ήταν σταθερό. Μου λέει όμως ο πνευμονολόγος μου, ο οποίος μου έσωσε και τη ζωή, «να το βγάλουμε για να μην έχουμε την έγνοια του». Του είπα πως ξεκινούσα γυρίσματα, «τίποτα, σε τέσσερις μέρες θα επιστρέψεις» μου είπε αλλά δεν ήταν τέσσερις οι μέρες και δεν ήταν κάτι απλό».

Αφαιρέθηκε ο πνεύμονας

«Ήταν κακοήθεια και μέσα σε όλα είχα και αυτό. Βεβαίως, πήρα τηλέφωνο και του είπα «Μανούσο μου, με συγχωρείς, η δουλειά είναι πάνω από όλα» και μου είπε ότι δεν μπορούσε να με περιμένει. Μετά από τρεις μήνες όμως με παίρνει, ο γλυκός μου ο Μανούσος, για να μου προτείνει έναν άλλον τρόπο και του απάντησα θετικά με μεγάλη μου χαρά».