Η Ελλάδα ήταν ανώτερη, προηγήθηκε με τον Μασούρα στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης, όμως τελικά ηττήθηκε με 2-1 από την Γερμανία στο Γκλάντμπαχ με γκολ του Γκρος στο 89ο λεπτό και αφού πρώτα είχε ισοφαρίσει ο Χάβερτς στο 56′.

Το παιχνίδι αυτό ήταν η πρόβα τζενεράλε των Γερμανών για το επερχόμενο Euro που γίνεται στην έδρα τους και ο Νάγκελσμαν προβλημάτισε και προβληματίστηκε έντονα. Είναι χαρακτηριστικό πως στο ημίχρονο της αναμέτρησης ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο γιούχαρε την ομάδα με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Ελλάδας.

Στα του παιχνιδιού η Ελλάδα μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και είχε τις πρώτες φάσεις του παιχνιδιού και έχασε την πρώτη της ευκαιρία μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μασούρα να αστοχεί από πλεονεκτική θέση μετά από πάσα του Τζόλη.

Το αρνητικό για την Εθνική ήταν ότι έχασε τον Ιωαννίδη μόλις στο 10ο λεπτό με πρόβλημα στον ώμο με τον Παυλίδη να παίρνει την θέση του. Η ανωτερότητα της Εθνικής επισφραγίστηκε στο 33ο λεπτό με το σουτ του Τζόλη, το οποίο απέκρουσε ασταθώς ο Νόιερ με τον Μασούρα να έρχεται από πίσω και να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα «Πάντσερ» μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μείωσαν στο 56ο λεπτό με τον Χάβερτς, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης της Γερμανίας μέχρι εκείνο το σημείο του παιχνιδιού.

Από εκεί και πέρα οι Γερμανοί δεν δημιούργησαν ιδιαίτερες στιγμές στα καρέ της Εθνικής και όλα έδειχναν πως το ματς θα τελειώσει στο 1-1. Όμως στο 89ο λεπτό ο Γκρος με ένα πολύ όμορφο σουτ έκανε το 2-1 και πήρε το παιχνίδι, αδικώντας την συνολική προσπάθεια, που ήταν πολύ καλή από πλευράς της Εθνικής μας ομάδας.

Οι συνθέσεις:

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Κίμιχ (69′ Χένριχς), Ρίντιγκερ (69′ Σλότερμπεκ), Τα, Μίτελσταντ (46′ Ράουμ), Άντριχ (69′ Γκρος), Κρόος, Μουσιάλα, Γκιουντογκάν (69′ Φούλριχ), Βιρτς (46′ Σανέ), Χάβερτς

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος (78′ Αθανασιάδης), Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης, Σιώπης, Μάνταλος (78′ Κουρμπέλης), Μασούρας (68′ Δουβίκας), Μπακασέτας (68′ Μπουχαλάκης), Τζόλης, Ιωαννίδης (10′ Παυλίδης)