Ώρες αγωνίας στο Λαμπίρι της Αχαΐας για τον εντοπισμό νεαρού ψαροντουφεκά που χάθηκε στη θάλασσα, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (11/06).

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, όλα συνέβησαν περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο 27χρονος αγνοούμενος είχε πάει μαζί με έναν φίλο του για ψαροντούφεκο. Ο νεαρός βούτηξε στη θάλασσα, αλλά καθυστερούσε να βρει και τότε ο φίλος του πανικοβλήθηκε και κάλεσε σε βοήθεια.

Ψαράς από την περιοχή προσέτρεξε για βοήθεια και κάλεσαν μαζί την ΕΛ.ΑΣ., ενώ άμεσα ενημερώθηκε και το Κεντρικό Λιμερναρχείο Πατρών.

Σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό του

Οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του, επικεντρώθηκαν στην θαλάσσια περιοχή που υπέδειξε ο φίλος του ψαροντουφεκά, που ήταν μαζί του όταν τα ίχνη του χάθηκαν.

Από τη νύχτα, βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 27χρονου που εξαφανίστηκε με τις έρευνες να έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή του Λαμπιρίου.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν από τη νύχτα το Λιμεναρχείο Πατρών, ιδιωτικά σκάφη και δύτες, ενώ από νωρίς το πρωί στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης έχουν ριχτεί και εναέρια μέσα (ελικόπτερα), καθώς και στελέχη της Πολιτικής Προστασίας που ερευνούν διάφορα σημεία της ακτογραμμής.

Σκάφος του λιμενικού σαρώνει την περιοχή, αλλά οι έρευνες, δεν έχουν αποδώσει καρπούς μέχρι σήμερα το μεσημέρι.