Σοβαρά επεισόδια διαδραματίστηκαν έξω από τα δικαστήρια του Πύργου Ηλείας κατά την μεταγωγή του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου της 11χρονης.

Με την οργή να ξεχειλίζει συγγενείς του κοριτσιού και φίλοι της οικογένειας, κρατώντας φωτογραφίες της μικρής Βασιλικής, συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια, όπου υπήρχαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Όταν είδαν το περιπολικό που μετέφερε τον 37χρονο, στον Εισαγγελέα, ώστε να απολογηθεί, οι συγκεντρωμένοι άνοιξαν την πόρτα και προσπάθησαν να τον βγάλουν από αυτό.

Οργισμένοι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας της 11χρονης

Ακολούθησαν επεισόδια μεταξύ πολιτών και αστυνομικών, με τους δεύτερους εν τέλει να τους απωθούν, όπως μεταδίδει το patrisnews.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αναγκάστηκαν να απομακρύνουν από τα δικαστήρια το περιπολικό χωρίς τελικά να αποβιβαστεί από την κύρια είσοδο ο δράστης της στυγερής δολοφονίας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών για τη δολοφονία της 11χρονης

Παραλίγο να λιντσάρουν τον δράστη

Ενταση έξω από τα δικαστήρια Πύργου

Ο Εισαγγελέας που θα χειριστεί την αποτρόπαια υπόθεση αναμένεται να μελετήσει το υλικό της δικογραφίας και να ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα βιασμού του ανήλικου κοριτσιού.

Μετά την ποινική δίωξη σε βάρος του, ο κατηγορούμενος θα παραπεμφθεί στην Ανακρίτρια Ηλείας προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις που θα του αποδοθούν.